'ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYALLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

TAKİP ET

Denizli'de 9-10-11. sınıflarda öğrenim gören öğrencilere ders takviyesi ve üniversite hayali kuran 12. sınıf ve mezun gruplara uzman kadrosuyla hizmet veren Kampüs Yolu Özel Eğitim Kursu, Denizli'de eğitim vermeye başladı.

Kurucu Ali Uğur öncülüğünde 15 Mayıs Mahallesi 795 sokakta (Esnaf Saraı altında) eğitim veren Kampüs Yolu Özel Eğitim Kurumları, öğrencilere sessiz bir ortamda eğitim imkanı sağlıyor.



'ÇAĞDAŞ EĞİTİM MODELİYLE ÖĞRENCİLERE ÜNİVERSİTE KAPISINI ARALIYORUZ'

Denizli'de 600 metrekare alanda ferah bir eğitim imkanı sunan Kampüs Yolu Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Uğur, gelişen sınav sistemine uygun ve nitelikli yayınlarla öğrencileri üniversiteye hazırladıklarını belirtti. 
Uğur, "Burada öğrencilerimizi 9. sınıftan alarak üniversite sınavına girene kadar disiplinli ve çağdaş bir eğitim veriyoruz. Burada ailelerimiz de geldiklerinde göreceklerdir ki eğitim kadromuz da oldukça donanımlı. Bilinçli etüt sistemi ile öğrencilerimizin eksiklerini düzenli olarak gideriyoruz. 

Yaz çalışmalarımızla çocuklarımızın yaz döneminde de derslerden soğumasının önüne geçtik. Kişiye özel rehberlik sistemimizle öğrencilerimizin karakterine uygun bir eğitim programı ve modeli uyguluyoruz” ifadelerini kullandı.



ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTE HAYALLERİNE BİZİMLE ULAŞABİLİRLER

Uzun yıllardır eğitim camiasında yer aldığını belirten Kampüs Yolu Özel Eğitim Kursları Kurucusu Ali Uğur, üniversite hayali kuran gençleri Kampüs Yolu’na beklediklerini ifade etti. 

Uğur, "Gençlerimiz bizlere kayıt olmasalar bile gelsinler ve bizlerden danışmanlık hizmeti alsınlar. İyi bir üniversite okuyup, geleceğini teminat altına almak isteyen gençlerimiz hayallerine Kampüs Yolu ile ulaşabilirler." diye konuştu.

denizli kampüs yolu özel eğitim kursu üniversite sınavı denizlimuhabir muhabir denizli haberleri