"ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR"

TAKİP ET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı feyyaz Ceşen, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, 'Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata hazırlayan tüm öğretmenlerimiz başımızın tacıdır' dedi.

Her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü ile ilgili olarak Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen yazılı bir mesaj yayımladı.

 

Öğretmenlik mesleğinin en kutsal meslekler arasında bulunduğuna dikkat çeken Denizli ASKF Başkanı Ceşen, “Hayatın her evresinde öğrenmek en önemli ihtiyaçlardandır.

 

Öğretmenlerimiz de bu ihtiyacı büyük özveri göstererek icra eden değerli insanlardır.

 

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin hayata hazırlanması için öğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi yerine getiriyor. Amatör futbol ailesinin temelinde de öğrenmek var. Çocuklarımıza spor ruhunu öğreten antrenörlerimiz de bizim gözümüzde öğretmendir.

 

Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının verildiği her 24 Kasım’da öğretmenlerimizi bir kez daha saygıyla selamlıyorum” dedi.

Feyyaz Ceşen 24 kasım Öğretmenler günü