Ök, '2023 hedefine, ilk günkü heyecan ve aşkla devam edeceğiz'

TAKİP ET

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısına bu hafta Denizli Milletvekili, Ak Parti Kadın Kolları Başkan yardımcısı Nilgün Ök katıldı.

Toplantıda Başkan Yücel GÜNGÖR, Nilgün Ök’e gerek Gazi Meclisimizde Plan ve Bütçe komisyonunda gerekse Genel Merkez Kadın kollarındaki fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 2023 hedefimize ulaşmadaki azmimiz devam edecektir.”dedi.

Nilgün Ök toplantıda Gazi Meclis’te yapılan yasal düzenlemeleri ve bütçe görüşmelerindeki konular hakkında İl yönetim kurulu üyelerine bilgilendirme yaptı.

Milletvekili Nilgün Ök, “Türkiye’mizin geleceğinin parlak olduğunu ve il başkanımız Yücel GÜNGÖR , Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte 2023 hedefinde çalışmalarımıza ilk günkü heyecan ve aşkla devam edeceğiz.
Bu heyecan ve aşkı salonda bulunan tüm arkadaşlarımda görebilmenin de ayrıca bende heyecanını yaşıyorum.

Denizli Teşkilatımız ilk günkü heyecanımızla çalışıyor. Bizde 7/24 bu heyecana destek vermek için çalışmalarımızı aynı aşkla devam ettiriyoruz.

2023 hedeflerine Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Denizlimiz hedefine ulaşacak ve başarılarına bir yenisi daha eklenecektir. Milletimizle birlikte yolculuğumuz devam edecektir.”diye konuştu.

 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel GÜNGÖR Denizli Milletvekili Ak Parti Kadın Kolları Başkan yardımcısı Nilgün Ök