Öldü, Dirildi Öldü...

TAKİP ET

Denizli'nin Çivril İlçesinde geçtiğimiz hafta kaza yapan ve yoğun bakımda kalan Hasan Arif Tombak(24) , bugün kalbi durmuş ve defin işlemleri başlatılmıştı. Gencin kalbi bu esnada tekrardan atmaya başlamış ailesi ve sevenlerini umutlandırmıştı. Ancak 2.5 saat sonra gencin kalbi yeniden durdu ve 24 yaşında hayatını kaybetti.

Denizli'nin Çivril ilçesinde geçtiğimiz 18 Ekim Cuma günü trafik kazası geçirmişti. Kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki Hasan Arif Tombak,  sevk edildiği Denizli Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Bugün nabzı duran ve öldü bilgisi gelen gencin nabzı tekrar atmaya başladı. Ancak 2.5 saat sonra tekrar kalbi durdu ve hayatını kaybetti.
 
 
Denizli'nin Çivril ilçesinde geçtiğimiz 18 Ekim Cuma günü trafik kazası geçirmişti. Kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki Hasan Arif Tombak,  sevk edildiği Denizli Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Bugün nabzı duran ve öldü bilgisi gelen gencin nabzı tekrar atmaya başlayınca umutlarda arttı. Ardından 2.5 saat makineye bağlı kalan gencin kalbi yeniden durdu.


Edinilen bilgilere göre cenaze işlemleri hazırlanan Hasan Arif Tombak’ın yeniden nabzı atmaya başladı ve tekrar yoğun bakıma alındı. Ancak ardından gencin kalbi 2.5 saat sonra durdu ve gencin yarıda kalan cenaze işlemleri tekrardan başlatıldı.
 
 
 
 

hasan arif tombak denizli çivril kaza