Olmayan aracıyla geçmediği köprüden ceza yedi

TAKİP ET

Denizli'de yaşayan Mustafa Aslan'ın plakasını değiştirdiği araca İstanbul'dan ceza yazıldı. Hiç gitmediği Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve bağlantılı Ankara otoyolunda yazılan cezaya şaşıran Mustafa Aslan, olayın hala şaşkınlığını yaşıyor.

Denizli’de Merkezefendi Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Aslan, 20 Mart 2020’de araba satın aldı. Arabayı aldığı dönemde plakası 20 GA 667 olan aracın plakasını, 16 BFB 80 olarak değiştirerek Bursa’da yaşayan oğluna verdi. Mustafa Aslan’a yılbaşından 2 gün önce bir ceza makbuzu gönderilerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve bağlantılı Ankara Otoyolu’ndan kaçak geçiş yaptığına dair ceza makbuzu ve tebligat gönderildi. Toplamda 70 lira cezayı gören Aslan, önce ne olduğunu anlamadı, ardından da cezaya itirazda bulundu.



Gelen ceza karşısında şaşırdığını belirten Aslan, “Ceza 31 Ocak 2020’de 20 GA 667 plakasına kesilmiş. Ancak; ben aracı 20 Mart 2020’de üzerime aldım. Aldıktan sonra da plakayı Bursa’da 16 BFB 80 olarak değiştirdim. Ceza da 20 GA 667 plakasına değil; 16 BFB 80 plakasına gönderilmiş. Bahsi geçen tarihte ben ne İstanbul’a gittim ne de o köprülerden geçtim. Şu an cezaya itiraz ettik ve sonucu bekliyoruz. İnanın çok şaşkınım” ifadelerini kullandı.






 

denizli mustafa aslan fatih sultan mehmet köprüsü ankara otoyolu i̇stanbul denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber