Önlem alacaksınız; ama nasıl?

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, apartlarda yaşanan öğrenci cinayetleri hakkında bir mesaj yayımladı. Kutluhan mesajında üniversite öğrencilerinin güvenliği hakkında gereken önlemleri alacaklarını belirtti.

Rektör Kutluhan, bu konuda nasıl önlem alınacağı konusunda ise kamuoyuna yaptığı açıklamada herhangi bir bilgi sunmadı. Üniversite eğitim alanı dışında yaşayan öğrencilerin güvenliğini korumak için her türlü önlemleri almaya hazır olduklarını açıklamasında dile getirdi.


Rektör Kutluhan’ın mesajı ise şu şekilde; “Yine bizi üzen bir apart olayı ile karşı karşıyayız. Üniversite öğrencilerimiz özgür bireylerdir. Ancak onların anne ve babaları (aileleri) var ve öğrencilerimiz bizim de evlatlarımız olup bizler de onları hayata nasıl daha iyi hazırlarız çabası içindeyiz. 


Bu nedenle apartlarda yaşayan öğrencilerimizin daha güvenli olabilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. Apartlarda yaşanan bu gibi elim olayların bir daha tekrarlanmaması için gereken önlemlerin alınmasında Üniversite Yönetimi olarak hazırız.” Demekle yetindi.
Kamuoyu, Rektör Kutluhan’ın bu tür olayları önlemek için ne tür önlem  alacağını  merak ediyor.

denizli pamukkale üniversitesi rektör ahmet kutluhan apartlar aleyna yurtkölesi cinayet denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber