Organize Sanayi Bölgeleri, Denizli'de toplandı

TAKİP ET

İlimizde bulunan Organize Sanayi Bölgelerinde yapılan parsel, tahsis, satış ve devirleri ve objektif kriterlere uygun olup olmadığının etkili bir şekilde denetlemek, izlemek ve değerlendirmek amacıyla Denizli Valiliği koordinatörlüğünde oluşturulan komisyon toplandı.

Denizli Valiliği emri ile oluşturulan  komisyon; Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç başkanlığında Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalcan Sirkeci, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Necati Perizan, Sanayi Odası Mali ve İdari İşler Sorumlusu Himmet Ersoy, Güney Ege Kalkınma Ajansı Uzmanları Emrah Çelik ile Özlem İnce’nin katılımlarıyla Denizli OSB'de toplandı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin iş ve işlemleri ile ilgili yapılan denetleme neticesinde, OSB’de 4562 sayılı yasa ve ona bağlı çıkartılan yönetmelikler doğrultusunda yönetildiği, arsa tahsisleri, devirleri, ruhsatları ve arsa satış fiyatlarında herhangi bir usulsüzlük ve yasalara aykırılığa rastlanılmadığının tespit edildiği açıklandı.

Yapılan denetlemenin akabinde; Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, mevcut osb alanı ile birleşmesi şartı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na teklif edilen, Islah OSB alanı konusunda ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı, üstyapı, parsel durumları konusunda Valisi Yardımcısı Sayın Erol Aylanç’a ve toplantıya katılan komisyon üyelerine ayrıntılı bilgiler verdi.

Taş, Mesleki Eğitim projemizin Bölgenin genel ihtiyacını karşılayacağını, bu proje ile ilgili yapılması gereken ve projeye ilave edilmesi gereken hususlarda da GEKA’nın desteğinin alınacağını belirtti.

Toplantının sonunda Vali Yardımcısı, ilimizin üreten ve çalışan insanlarının daima yanında olacağını belirtmiş olup, bundan sonraki OSB’ler ile ilgili bütün toplantılara da katılacağını belirtirken Denizli OSB’nin sorunları ile ilgili bilgileri aldığını, sorunların üstesinden gelineceğinin de müjdesini verdi.

organize sanayi bölgeleri 2. dönem toplantısı denizli osb’de yapıldı organize sanayi bölgeleri denizlide toplandı