ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİ HAYRAN BIRAKTI

TAKİP ET

Buldan Gülalan Özer Vural Ortaokulu ile Alacaoğlu Ortaokulu öğrencilerinin görsel sanatlar dersinde yaptığı yağlı boya tablolar, Buldan Belediyesi El Sanatları Merkezi'nde sergilendi. Sergiyi eşi Bahija Şevik ve minik kızı Aygül Nur ile birlikte gezen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, profesyonelleri aratmayan muhteşem resimler yapan öğrencileri tebrik etti.

Buldan’ın Gülalan Özer Vural Ortaokulu ile Alacaoğlu Ortaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları yağlı boya tablolarını BELKÜM’de sergiledi. “Fırçamdaki Gülümsemeler” konulu resim sergisini, eşi Bahija Şevik ve minik kızı Aygül Nur ile birlikte gezen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

 

Tek tek öğrencilerle sohbet edip eserleri ile ilgili bilgi alan Başkan Şevik,“Resim Öğretmeni Gülümser Durmaz’ı ve profesyonelleri aratmayan muhteşem resimler yapan öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Buldan’da müzik ve resme özel yeteneği olan çocukları ve gençleri erken yaşlardan itibaren bu alanda yetiştirmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Buldan Belediyesi Konservatuarı’nı en kısa zamanda hizmete açacaklarının müjdesini de veren Başkan Şevik, “120 yıllık taşevi restore ediyoruz. Restorasyon çalışmalarımızın yüzde 50’si tamamlandı. Burasını en kısa zamanda Belediye konservatuarı olarak hizmete açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

buldan sergi