ÖSELMİŞ'İN AMACI NE?

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş'in Lütfü Ege Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Doğu hakkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanının ne yapmak istediğini anlayamadığını belirten Çiçek, “26 Kasım 2018 tarihinde yaptığı basın açıklaması ile bulunduğu makamı töhmet altında bırakırken, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreç içinde, Türk Devletinin ve Milletinin bekası için bir araya gelen vatansever güçlerin olumlu ve milletin istediği yol haritasında doğru olarak ilerleyen, başarılı ve birlikte hareket eden Cumhur ittifakına, hangi şer güçlerin talimatı ile hareket ederek, ittifakı kadükleştirme ve kişileştirme gayreti içinde bulunan, Denizli Eğitim Bir-Sen Başkanı Feyzullah Öselmiş, ne yapmak istiyor? Neyi hedefliyor? Soruyoruz? Seçilmiş sivil toplum örgüt lideri olarak, ağzından çıkan her iddianın iyi hesap edilerek yapılmasını tavsiye ediyoruz. Hakkında; iftiralarda bulunduğunuz kişi ya da kişiler, hem hukuk içinde sizden hesap sorarlar hem de huzur-u mahşerde sizi rabbimin adaletine havale ederler. Yapmayın sayın başkan, insanların onur ve gururları ile oynamayın, rızkları ile oynamayın. 31 Mart 2019’da yapılacak mahalli seçimlerde, Cumhur İttifakına yara aldırmaktan özellikle kaçınınız…

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Teşkilatı olarak, Hüseyin Doğu’yu yakinen tanıyoruz. Hüseyin Doğu‘nun; vatan ve memleket sevdalısı, olduğunu ülkücü ve Türk Milliyetçisi olduğunu, ilay-ı Kelimetullah davasından en ufak bir taviz de bulunmadığını biliyoruz…
Hüseyin Doğu, Allah rahmet eylesin, Büyük Dava ve siyaset adamı genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu‘nun Denizli’de kısa dönem askerlik yaptığı dönemde, çarşı iznine çıktığı zamanlarda, Denizli Öğretmenevinde yapılan sohbet toplantılarında hep bulunmuştur.
İddia ediyoruz ki 28 Şubat özlemi çekenlerin içinde Hüseyin Doğu ‘ya da katılıyorsunuz. Siz biliyor musunuz ki? 28 Şubat dönemi içinde görevden alınan “Milliyetçi ve mukaddesatçı eğitimcilerin, savunmaları ve bir araya gelerek ortak bir akıl etrafında birleşerek darbecilere karşı verilen mücadelede, o dönemlerde okul müdürü olduğu kurumu makam ve mevki demeden, mağdur olan eğitimcilere açmıştır. O zaman görevden alınan E.E ve S.A.Ç hala sağ ve sıhhat içindedirler” dedi.
Öselmiş’i etrafındaki kişiler konusunda dikkatli olmasını isteyen Çiçek, “Feyzullah Öselmiş, ülkenin Karabasanları yaşadığı o dönemlerde sen nerelerdeydin? Bilmiyorum Ama iyi bildiğim bir şey var, Senin aklın ve hafızan o günleri idrak etmekten uzaktır. Hüseyin Doğu denilen kişi, o dönemde soruşturmalar ile mücadele etmiş, cezalar almıştır.
Hüseyin Doğu, 28 Şubat’ı özlem duyanların içinde, en son olacak kişi değil, hiç olmayacak kişidir. Feyzullah Öselmiş, ne demek militalist yaklaşımlar Hüseyin Doğu’nun, iddia ettiğiniz gibi hangi militarist eylemlere katılmıştır.
Lütfen açıklayınız.
Hüseyin Doğu kendisine emanet edilen öğrencilerinin gelecekteki hedeflerinin istedikleri gibi olması için çaba göstermektedir.
Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nde, öğrencisi bulunan bazı öğrenci velilerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda, okul müdürü; başarılı ve yüksek puan ile okulumuza yerleşen başarılı ve gariban öğrencilerin hedeflerine ulaşmasında öğretmenlerinin de gayret içinde olmasını istemiştir.
Şimdi Feyzullah Öselmiş ‘e soruyorum; kendisi gibi düşünmeyen öğretmenleri kast ederek, Hüseyin Doğu‘nun ideolojik yaklaşım içinde bulunduğunu iddia ediyor. Hüseyin Doğu madem kendisi gibi düşünmeyenleri dışlıyor. Niçin kendi sendikasından da öğretmenlerin incelenmesini istiyor.
Feyzullah Öselmiş, yakının da ve arkasında olanları dikkat ediniz. Benim dahi Rızkımı keserim diyebilecek kadar sığ düşünen kişiler ile berabersiniz. Şunu unutmayınız; Rızkı verende Allah’tır. Alanda Allah’tır. Bunu en iyi sizin idrak etmeniz gerekir.
Feyzullah Öselmiş, Fetö kalıntısı kişiler ile hareket edip, onların vermiş olduğu yalan ve iftira dolu bilgiler ile doğru hedefe ulaşamazsınız. Sizi yanıltan bilgiler ile kişi haklarını rencide etmenizi reddeder özellikle Milliyetçi, Mukaddesatçı yöneticilerimizin her zaman yanında olacağımızı özellikle bilmenizi isterim.
İpe sapa gelmez iftiralar ile darbe vurmaya çalıştığınız Cumhur ittifakına en ufak zararınız dahi olamayacaktır. Sizi yanıltan Bu kişiler makam, mevki ve ihtirasları için dünden önce başka yerde, dün başka yerde, bugün başka yerdedir. Bu kişilere çok dikkat ediniz. Makam, mevkii, ihtirasları için, devamlı mevzi değiştiren bu kişiler, sizi hesap veremeyecek konumlara da iterler” diye konuştu.