Osman Kabalay Türkiye Beyazay Derneği Bölge başkanlığına getirildi

TAKİP ET

Türkiye Beyazay Derneği Bölge Başkanları  toplantısı hafta sonunda Sakarya'da gerçekleştirildi. Toplantıda, aynı zamanda Müsiad  Denizli Yönetim Kurulu  Şube Başkan Yardımcısı olan Osman Kabalay, Beyazay Bölge Başkanlığına getirildi.

Osman Kabalay’ ın Bölge başkanlığı’ na getirilmesini Genel Başkan Lokman Ayva açıkladı. Osman Kabalay ile birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını belirten  Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva “ Beyazay olarak bundan sonra Bölge Başkanımız olarak Osman Kabalay ile birlikte çalışmaya karar verdik. Hep birlikte elele vererek çalışacağız. Bölge Başkanımız sizlere her konuda destek vermeye başlayacak. Sizin sorunlarınızı aktaracak. Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz arasında köprü olacak ve iletişimi sağlamamıza yardımcı olacak. Güzel projeler hepimize hayırlı olsun.” Diye konuştu.



Türkiye Beyazay Derneği Bölge Başkanı olarak atanan Osman Kabalay, Aydın, Balıkesir, Balıkesir/Burhaniye, Denizli, İzmir, Kütahya, Kütahya/Tavşanlı’dan sorumlu olacak.

Kendisine verilen görev sonrası, heyecanını dile getiren Osman Kabalay, “Türkiye’de bir çok alanda projeler üreten, insanlarımıza yardımcı olmak ve sorunlarına çözüm üretmede büyük hizmetleri olan Beyazay Derneği’nde Bölge başkanı olarak görevlendirilmem bana büyük bir sorumluluk yüklemektedir. O nedenle Beyazay’ ın bir neferi olarak tüm ekip arkadaşlarım ile birileri için yorulmadan, durmadan bana yüklenen sorumluluğun bilinciyle çalışacağım.” Dedi.

 

Türkiye Beyazay Derneği Osman Kabalay Bölge başkanı Lokman Ayva