OSMANLISPOR İLE FARK 6'YA ÇIKTI

TAKİP ET

Deplasmanda Afyon Afjetsporla karşılaşan Denizlispor ilk yarıda attığı gollerle rakibini 3-1 mağlup ederek 3. sıradaki Osmanlıspor ile arasındaki farkı 6'ya çıkardı.


Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında Afjet Afyonspor ve Denizlispor Afyon Zafer Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Sakarya Bölgesi Hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetti.

          


Yeşil-Siyahlılar, Afjet Afyonspor’u Ziya Alkurt, Recep Niyaz ve Mehmet Akyüz’ün ayağından kazandığı 3 golle mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Denizlispor’da Ziya Alkurt, 24. Dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

         

Yeşil- Siyahlılar, 36. Dakikada bu kez Recep Niyaz’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı.

45. dakikada bu kez Mehmet Akyüz sahneye çıktı ve takımının 3. Golünü attı.

67. dakikada Afjet Afyonspor’dan Oltan Karakullukçu, takımının tek golünü kaydetti. Bu gol aynı zamanda maçında skorunu belirledi.

         

Karşılaşmanın tamamlanması ile Denizlispor puanının 54’e yükselterek liderliğini korudu ve 3. Sıradaki Osmanlıspor ile arasındaki farkı 6’ya çıkardı. Afjet Afyonspor ise 25 puanla 15. Sırada yer aldı.

Denizlispor, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Altayspor’u konuk edecek.Afjet Afyonspor ise deplasmanda Gazişehir Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

           


STAT: Afyonkarahisar Zafer

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Mehmet Salih Mazlum, Bilal Gölen AFJET

AFYONSPOR: Bekir Demircan, Uğur Akdemir, Bayram Çetin, Gökhan Kardeş, Emre Öztürk, Mehmet Güven, Metin Yüksel, Nazmi Candoğan, Aykut Uluç, Ersel Aslıyüksek, Oltan Karakullukçu

DENİZLİSPOR: Stackhowİak, Kerem Can, Oğuz Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Furkan Şeker Deniz Vural, Ismail Aissati, Ziya Alkurt, Recep Niyaz, Burak Çalık, Mehmet Akyüz

GOLLER: Ziya Alkurt Dk. 24, Recep Niyaz Dk. 36, Mehmet Akyüz Dk. 45, Oltan Karakullukçu Dk. 67