OTOYOL YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde yaptığı açıklamada, Aydın-Denizli Otoyolu'nun kalan 60 kilometrelik kısmını bu yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da dün partisinin Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Bu ülkede 22 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını ifade eden Erdoğan, "Türkiye'nin asırlık ihmallerin ürünü tüm alt yapı eksikliklerini gidermek, milletimizi hayalleri ile buluşturmak bize nasip oldu" dedi.

 

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

 

Konuşmasında Aydın-Denizli Otoyolu ve demiryolu çalışmalarına değinen Erdoğan, "İzmir-Aydın Otoyolu'nu, Aydın Çevre Yolu'nu tamamlayarak trafiğe açtık, şehir hastanesi yolunu da biz yapıyoruz. İlk 80 kilometresini trafiğe açtığımız Aydın-Denizli Otoyolu'nun kalan 60 kilometrelik kısmını da inşallah bu yılsonuna kadar tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

 

DEMİRYOLU YENİLENDİ

 

Bölgede ayrıca çeşitli güzergahlarda inşası süren, projelendirmesi yapılan çok sayıda yol çalışmasının olduğuna işaret eden Erdoğan, "Demir yollarında; Cumaovası, Aydın, Denizli Hattı ile Nazilli, Kızıldere arasını tamamen yeniledik. Afyon, Denizli, Isparta, Burdur ve Ortaklar Aydın-Denizli tren hatlarını modernize ediyoruz" diye konuştu.

 

aydın-denizli otoyolu cumhurbaşkanı erdoğan ne zaman bitecek