Özbaş'ın danışmanı kazada yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Sarayköy Belediye Başkan yardımcısı Sadık Başar ile Avukat Orhan Kılınç resmi ziyaret için gittikleri Ankara'dan dönüş yolunda, kullandıkları araç aniden yola çıkan tır'a çarptı. Kaza sonrası Sarayköy Belediye Başkan yardımcısı Sadık Başar'ın hayatını kaybettiği araçta bulunan 2 kişinin de yaralı olduğu öğrenildi.


Dün, Sarayköy Belediye Başkan yardımcısı Sadık Başar, avukat Orhan Kılınç ile birlikte Ankara’ya TBMM’ye ziyarete gitti. Bugünde AK Parti milletvekili Nilgün ÖK’ü ziyaret ettiler. 



Ankara’ya giden heyet, Orhan Kılınç ile birlikte Sarayköy’e dönmek için yola çıktı.  Saat 19.00 sularında  Ankara’dan dönüş yolunda iken Polatlı-Sivirihisar karayolunda Orhan Kılınç, yönetimindeki araç seyir halindeyken   tır'ın aniden yola çıkmasıyla kaza yaşandı.

Çevredeki sürücüler ambulans ekiplerine ve emniyet güçlerine haber verdiler. Avukat Orhan Kılınç ve Sarayköy Belediye Başkan yardımcısı Sadık Başar  ve tır şoförü  alınan bilgilere göre yaralı olarak Polatlı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Sarayköy Belediye Başkan danışmanı Sadık Başar (34) doktorların tüm müdahalelerine rağmen hastahanede hayatını kaybetti. Avukat Orhan Kılınç’ın  ve tır şoförünün hastanedeki  tedavisi devam ediyor.
Sarayköy Belediye Başkan Danışmanı Sadık Başar evli ve iki çocuk babası idi.
Kayla ilgili polis soruşturma başlattı.