ÖZTÜRK'E İLK GÖREV

TAKİP ET

TFF, 2023-2024 sezonunun ilk haftasında Trendyol Süper Lig'de oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri açıkladı.  Ümit Öztürk, sezonun ilk maçına Adana'da çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Denizlili Ahmet İbanoğlu’nun başkanlığını yaptığı Merkez Hakem Kurulu, 2023-2024 sezonunun Trendyol Süper Lig’deki ilk hafta maçlarında görev alacak hakemleri açıkladı.

 

Denizli’yi Süper Lig Klasmanı’nda temsil eden Ümit Öztürk, yeni sezonun ilk haftasında 13 Ağustos 2023 Pazar günü saat 21.45’te Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olan Yukatel Adana Demirspor -  Çaykur Rizespor maçında düdük çalacak.

 

Süper Lig Yardımcı Hakem Klasmanı’nda yer alan Denizli Bölgesi hakemi Murat Tuğberk Curbay ise sezonun açılışının olacağı ve 11 Ağustos 2023 Cuma günü oynanacak olan Trabzonspor – Antalyaspor maçında Zorbay Küçük’ün yardımcısı olacak. A Klasman Hakemi Feridun Daldaş ise Trendyol 1. Lig’de 1. Haftasına ait olan ve 13 Ağustos 2023 Pazar günü Ankara Aktepe Stadı’nda oynanacak olan Gençlerbirliği – Ümraniyespor maçında 4. Hakem olacak.

 

Denizli Bölgesi Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi olan Durmuş Cansever ise 1. Lig’de 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü oynanacak olan Ankara Keçiören – Eyüpspor maçına görev yapacak.

hakem ümit öztürk