ÖZTÜRK, GAZİANTEP – ANKARAGÜCÜ MAÇINI YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Denizli Bölgesi Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk, Gaziantepspor – Ankaragücü maçında düdük çalacak.

Ligde en son 29 Ekim’de oynanan Bitexen Antalyaspor – Rams Başakşehir maçında düdük çalan Öztürk, 27 gün sonra Süper Lig’de maç yönetecek. Süper Lig’in 13. Haftasına ait olan ve 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan maçta Gaziantepspor – MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

 

Aynı maçta Denizli bölgesi Süper Lig yardımcı klasmanında yer alan Osman Gökhan Bilir de görev yapacak. Denizli Bölgesi Süper Lig yardımcı klasmanında yer alan bir başka isim Murat Tuğberk Curbay aynı gün yapılacak İstanbulspor – Atakaş Hatayspor maçında bayrak kaldıracak.

 

A Klasman Hakemi olarak ilimizi temsil eden Feridun Daldaş ise Trendyol 1. Lig’de 13. Haftaya ait olan ve 26 Kasım 2023 Pazar günü oynanacak olan Ahlatçı Çorum F.K. – Altay maçında düdük çalacak. Bu arada Denizli Bölgesi Klasman Temsilcisi olan Serkan Gülçer, 3. Lig 4. Grup’ta Pazar günü oynanacak olan 23 Elazığ F.K. – Siirt İl Özel İdare maçında, Ali İhsan Doğan ise 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanacak olan Somaspor – İskenderunspor maçında görev yapacak.

 

HOROZ’UN MAÇINA KARABÜKLÜ HAKEM

 

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele den Denizlispor, ligin 15. Haftasında 26 Kasım 2023 Pazar günü Düzce Cam Düzcespor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak olan maçı Karabük bölgesinden Mustafa Hakan Belder yönetirken, İstanbul bölgesinden Sedat Eik ve Balıkesir bölgesinden Mert Baykal yardımcı hakem, Ankara bölgesinden Onur Güneş de 4. Hakem olarak görev yapacak.

Denizli Bölgesi Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk Gaziantepspor – MKE Ankaragücü maçı