ÖZTÜRK, SİVAS-ANTALYA MAÇINI YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakemleri açıkladı. Denizli Bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, Sivasspor – Antalyaspor maçında düdük çalacak.

Denizlili Ahmet İbanoğlu’nun başkanlığını yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev yapacak hakem, gözlemci ve temsilcileri dijital atamayla yaptı.

 

Denizli’yi Süper Lig Klasmanı’nda temsil eden Ümit Öztürk, Trendyol Süper Ligi’n 3. Haftasında 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Sivas’ta oynanacak olan EMS Yapı Sivasspor – Bitexen Antalyaspor maçında düdük çalacak. A Klasman’da yer alan Denizli bölgesi hakemi Feridun Daldaş ise Trendyol 1. Lig’de yine aynı gün oynanacak olan Gençlerbirliği – Bodrumspor maçını yönetecek.   

 

DENİZLİSPOR MAÇINA İSTANBULLU HAKEM

 

Öte yandan tarihinde ilk kez 2. Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor’un da yer aldığı Kırmızı Grup’ta 2023-2024 sezonu bu hafta sonunda başlıyor. Yeşil-siyahlı takım sezonun ilk maçını deplasmanda 27 Ağustos 2023 Pazar günü Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacak. Saat 20.00’de başlayacak olan maçı İstanbul’un B Klasmanı’nda yer alan hakemlerinden Can cengiz yönetirken, Burak Sami Şad ve Erol Ernek yardımcı hakemlik, Erdem Demirtaş ise 4. Hakemlik yapacak.

hakem ümit öztürk