ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR GEZİSİ

TAKİP ET

MHP'den Serinhisar Belediye Başkan adaylığı açıklanan ve ittifak nedeniyle, aday gösterilmeyen Halil Öztürk, adaylığı süresince kendisine destek olan köy ve mahalleleri gezmeye başladı.

Bugün Yatağan pazarında vatandaşları ziyaret eden Halil Öztürk, adaylığı sırasında kendisini destekleyen Yatağan’lılara teşekkür etti. Esnafları tek tek gezip toklaşan Öztürk, vatandaşlardan helallik aldı.

Yatağanlıların desteğinin kendisinin arkasında olduğunu bildiğini ifade eden Halil Öztürk, “Memleketimin her karış toprağını destek almak için dolaşmıştım. Şimdi de helalleşmek için dolaşmaya çıktım.

Adaylığımın açıklandığı günden bu yana desteklerini esirgemeyen Serinhisar ilçesinin tamamına teşekkür ediyorum. İttifak nedeniyle, Genel merkezimin kararı doğrultusunda  adaylıktan çekildim. Biz bu davaya ömrümüzü adadık. Bundan sonra da ömrümüz yettiğince Sayın genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde yürümeye devam edeceğiz.

Partimin kararları her zaman bizim üstümüzdedir. İttifaksa ittifak. Bundan sonra bize düşen Cumhur ittifakı içerisinde yer almaktır. Hep birlikte 31 Mart’taki seçimlere elele çalışarak gireceğiz. Ve ilçemizde İttifak bayrağını dalgalandıracağız. Bize düşen çalışmaktır. Şimdi desteklerinizi İttifak adayı için bekliyorum.” Dedi.