PAMUKKALE'DE GYROCOPTER UÇUŞLARI BAŞLIYOR

TAKİP ET

Türkiye'nin ilk Türk çok hafif hava araçları 11 Ağustos Cumartesi günü Pamukkale'de uçuşlara başlıyor.

Türkiye’nin ilk Türk çok hafif hava araçları faaliyette bulunma ruhsatına sahip PAMAIR firmasının ilimizde başlatacağı uçuşlar, doğa severlerin yeni tutkusu olacak.

Korucuk Mahallesi çıkışında kurulan pistten havalanacak olan Gyrocopter’ler ilk uçuşlar için tanıtım fiyatları ile yapılacak. 2 kişi ile binen olursa indirim yüzde 60’ları buluyor.

Güvenliği ön planda tutulan Gyrocopter uçuşlarını profesyonel kaptanlar yaptıracak. 2 hava aracının çalışacağı uçuşlarla, Fotoğraf çekimi, arama kurtarma, keşif, gezi, reklam gibi faaliyetlerde bulunulabilecek.

Gyrocopter uçuşlarını tercih eden yerli turistler için tanıtım fiyatları geçerli olacak. Ruhsat sahibi Mali Müşavir Hüseyin Ercan Laodikya ve travertenler üzerinde uçuş yapabilen tek hava aracı olması nedeni ile Gyrocopter’in yoğun talep görmesinin beklendiğini ifade etti.

Ercan, “Uçuşlarımız tanıtım fiyatı ile başlayacak. 2 kişilik gelişlerde müşterimiz yaklaşık yüzde 60 avantaj sağlamış olacak. Uçuşlarımız gün doğumundan gün batımına kadar devam edecek. Hava araçlarımız, hem güvenilir hem emniyetli. Pilotlarımız profesyonel. Gezi süremiz 15 dakika süreli olacak. Müşteri isterse süre uzayabilir. Hava araçlarımı istenilirse üstü açılabilir özelliktedir. Honaz Dağının, Babadağ'ın veya Karcı Dağının zirvesini (7500 Feet) görmek isterseniz PAM AIR HAVACILIK hazır.

2000 Yıl önce bölgenin ticaret üssü olan, aynı zamanda Hristiyan aleminin 7 kutsal kilisesinden birini de barındıran Laodikya ( Laodikeia ) Antik Kenti'ne de uçuyoruz

PAM AIR Havacılık ile, Pamukkale / Denizli'de SHGM Onaylı Türkiye'nin İLK ve TEK işletmesi olarak, Gyrocopter ile hava turu ve gezilerimiz 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü başlıyor.” Diye konuştu.