PAMUKKALE'DE HER YERDE İÇKİ İÇİLEMEYECEK

TAKİP ET

Pamukkale Belediye Meclisi, ilçe sınırları içerisinde yeni içkili mekan açmak isteyenler için Gözler ve Cankurtaran Mahallelerinde belirlenen yerler dışında kalan alanlara ruhsat verilmemesini kararlaştırdı. Mecliste uzun tartışmalara neden olan konu hakkında CHP'liler yasak geliyor derken Gürlesin, kişilerin keyfiyeti için her yere ruhsat verilemeyeceğini söyledi.

Pamukkale Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci oturumunu Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleştirdi. 2014 yılı belediye denetim raporunun okunduğu mecliste ilçe sınırları içerisinde içkili mekan ruhsatının verileceği alanlar ile hayvancılık yapılabilecek mahalleler belirlendi. Başkan Hüseyin Gürlesin başkanlığında toplanan mecliste iki gündem maddesi uzun tartışmalara neden oldu.

Mecliste ilk olarak içkili mekan ruhsatının verileceği alanların belirleneceği yerler konusu görüşüldü. Komisyondan gelen rapora göre ilçe sınırları içerisinde Cankurtaran Mahallesi ile Gözler Mahallesinde belirlenen alan dışında yeni açılacak olan içkili mekanlara ruhsat verilmeyecek.

Merdiven altı olarak tabir edilen yerlerin kapatılması için böyle bir karar aldıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, şehir merkezinde ve turizm merkezi olarak belirlenen alanlarda ruhsatı olan mekanların devam edeceğini ama her yere de ruhsat vermeyeceklerini belirtti.