PAMUKKALE DİVARCI İLE DEVAM…

TAKİP ET

Millet ittifakının Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı kesinleşti. Divarcı, 'Seçimlere CHP çatısı altında girilecek ve CHP bayrağını 31 Mart akşamı Pamukkale Belediyesine ben dikeceğim.'

Pamukkale Belediye Başkanlığı için CHP adayı Ahmet Divarcı’nın çekileceği, seçimlere iyi parti adayı ile devam edileceği yönündeki dedikodulara son son noktayı  yine Ahmet Divarcı koydu.  Şu an Ankara’da bulunan CHP Pamukkale adayı Ahmet Divarcı: “Önceden ne konuşulduysa hala o geçerlidir. Biz seçimlere CHP çatısı altında katılacağız. Ve aday da benim. 100 gündür seçimler için çalışıyorum. Bugüne kadar Pamukkale ve mahallelerini 2 kez dolaştık. Şu an 3. Tura başlayacağım. Genel Merkez de CHP adayı ile seçimlere gidileceğini onayladı.” Diyerek dedikodulara gereken cevabı verdi.

HEDEF: SEÇİMLER
Divarcı, devamla; “Seçimlere hangi partinin adıyla girileceği önemli değil. CHP için bu seçimlerden 1. Parti olarak çıkmak önemli. Kim ne derse desin Biz başarıya ve seçimlere kilitlendik. Kimse önümüze engel çıkarmaya kalkmasın. Partimiz Pamukkale’de CHP adayı ile girilecek dedi. Biz de şimdi onu gerçekleştiriyoruz. Millet ittifakının zafere ulaşması için Partim ve partili arkadaşların üzerlerine düşen görevin en iyisini yapacaktır.

BÜYÜKŞEHİR’İ DE ALACAĞIZ
İlçeler de ve  Büyükşehir Belediyesinde de Millet ittifakının çıkardığı adaylar desteklenecektir. Türkiye Cumhuriyetinin en köklü ve en büyük  partisi Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni her zaman üzerine düşeni yapmıştır. Seçimlerde ittifak gereği;hangi partinin adayı, hangi ilçede olacakmış düşüncesini bir kenara bırakalım hedefimiz; Millet ittifakının başarısıdır.
PAMUKKALE ADAYI BENİM!
Öte yandan, Pamukkale ilçesinde Millet ittifakı seçimlere CHP adayı yani; benimle Ahmet Divarcı ile girecektir. Görüşmelerimiz tamamlandı. Artık, dedikoduları bırakalım. Önümüzdeki seçimlere bakalım. Pamukkale’nin 68 mahallesini 3. Tur için dolaşmaya çıkıyorum. Benim için önemli olan Pamukkale’de seçim kazanmaktır.” Diye konuştu.