Pamukkale kahroldu

TAKİP ET

Kadınlar Voleybol 2.Lig Play- Off çeyrek final mücadelesinde, umduğunu bulamayan Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol takımı, şampiyonluk hayaliyle gittiği Amasya'dan erken havlu atarak yıkıldı. 1.Lig hayallerini başka bahara bıraktı.

Amasya’da ki 2.Lig Kadınlar Voleybol çeyrek final maçlarına iyi başlayan Pamukkale Belediyesi kadın voleybol takımı, sonunu getiremeyince, adeta  ‘denizi geçip, derede boğuldu’.

 

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, H grubunda mücadele eden mavi beyazlılar, Muş Yurdum Gençlik maçlara çıkmadığı için fikstür gereği ilk maçını oynamadı.

 

İkinci maçında çeyrek final maçlarını lider tamamlayan Büyükçekmece Voleybol Akademi’yi 3-2 yenen Pamukkale Belediyesi, büyük avantaj yakaladı. Üçüncü maçında Büyükçekmece Voleybol Akademi’nin 3-0 yendiği Başarı Sigorta Orhaniye İnegöl Voleybol ile karşılaşan Pamukale’nin Sultanları çekişmeli geçen maçta, talihsiz sakatlıklar yaşayınca umduğunu bulamadı.

 

BÜŞRA, HASTANELİK OLUNCA MOTİVASYON DÜŞTÜ

 

Pamukkale’nin Sultanları ilk seti 26-24 kaybetti. İkinci seti zorlanmasına rağmen 27-25 kazandı.Setler 1-1’ken üçüncü sette önde oynayan Pamukkale Belediyesi FK’nın en etkili oyuncularından Büşra Ulusoy, sakatlanıp hastaneye kaldırıldı.

 

Akabinde Şevval Parlak’ın da sakatlanıp, kenara gelince, moral motivasyonu düşen mavi beyazlılar, sakatlıklar anına kadar önde götürdüğü seti 25-22, son seti de 25-21 maçıda 3-1 kaybetti. Denizli temsilcisi, 2 puanda kalarak, 1.lig hayallerine veda etti.

Karşılaşmayı izlemek için Amasya’ya giden Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ayhan Soyfidan, maçta sakatlanan sporcuları Büşra Ulusoy’un aşil tendonunun koptuğunu, ameliyat edileceğini Şevval Parlak’da ise yırtık tespit edildiğini belirterek, “ Öncelik sporcularımızın sağlığı. Geçmiş olsun. Sakatlıklar olunca teknik heyet ve sporcularımızın morali bitti. İlk maçta Büyükçekmeceyi yendik ama sakatlıklar nedeniyle ikinci maçı kaybettik. Çok üzgünüz. Nasip değilmiş” dedi.

pamukkale beledİyesİ voleybol takımı