Pamukkale Üniversitesi 154 personel alacak

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesinin (PAÜ) çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmadan 2022 yılı KPSS (B) grubu puanları esas alınmak suretiyle toplam 154 sözleşmeli personel alınacak.

Pamukkale Üniversitesinin (PAÜ) sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, PAÜ'nün çeşitli birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2022 yılı KPSS (B) grubu puanları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın toplam 154 sözleşmeli personel alınacak.

 

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

 

PAÜ'nün çeşitli birimlerine alınacak 30 hemşire, 3 fizyoterapist, 1 laborant, 18 sağlık teknikeri, 6 diğer sağlık personeli, 1 sağlık fizikçisi, 1 spor uzmanı, 2 mühendis, 1 tekniker, 6 teknisyen, 6 büro personeli ve 79 teknik destek personeli için başvurular bugün başladı.

4 Ocak’a kadar devam edecek başvurular üniversitenin Kınıklı yerleşkesinde yer alan Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Şahsen başvuru yapamayacak adaylar noter vasıtasıyla verecekleri vekâlet ile başvuru işlemi yapabilecekler.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanına başvuracak adayların ilan tarihi itibariyle üniversite kampusu içinde bulunan MEDİKO sağlık biriminden alınacak boy ve kiloyu gösterir sağlık raporunu başvuru esnasında ibraz etmeleri gerekiyor.

Personel alımına ilişkin detaylı bilgiler üniversitenin internet sitesinde paylaşıldı.

 

pamukkale üniversitesi personel alımı sınavsız