Pamukkale'yi Ayhan Sicimoğlu Anlatacak

TAKİP ET

Pamukkale'yi gezi programlarıyla tanınan Ayhan Sicimoğlu anlatacak. Sicimoğlu'nu, program çekimlerinde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bizzat eşlik etti. Pamukkale'nin tanıtımına büyük önem veren Belediye Başkanı Avni Örki, 'İlçemizin tanıtımına katkı sunacak projeler üretmeye devam edecek ve katkı sunan her projenin içinde yer alacağız' dedi.


Çeşitli televizyon kanallarında yaptığı gezi programları ile tanınan Türk müzisyen, gezgin, TV programcısı Ayhan Sicimoğlu, Pamukkale’ye gelerek, program çekimlerini gerçekleştirdi.


                                 

                                 


Yeni programında Pamukkale’yi tanıtacak olan Ayhan Sicimoğlu’na bizzat Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki eşlik ederek, ilçeyi tanıttı.


                                    

                                     


Başkan Avni Örki, “Ayhan Sicimoğlu’nun ilçemizi en özel yönleriyle tanıtacağı program çekimlerinde yalnız bırakmadık. Sadece ilçemizin değil dünyanın en önemli tarih merkezlerinden biri olan Hierapolis antik kenti’ni birlikte gezdik. Beyaz Cenneti anlattık. Hem kültürel hem doğal miras olarak dünyada eşi benzeri olmayan 2500 yıllık Pamukkale Hierapolis Antik Kenti’nde bulunan Antik Tiyatro’ya hayran kalan Ayhan Sicimoğlu’nun hazırlayıp sunacağı ilçemizin tanıtımına katkı vereceğine inandığımız programını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.