'Pamukkale'yi, sosyal belediyecilikle tanıştırmaya geliyoruz'

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı  Ali Kurt, basın toplantısı ile, başkan seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelerini açıkladı.

Pamukkale Belediyesi’nin CHP’nin derman Belediyeciliği ile tanıştıracağını anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı  Ali Kurt,”Pamukkale için yola çıktım. Sorunlarını çok iyi biliyorum.

 

İlçede araştırmalar yaptım, gitmedik mahalle köy bırakmadık. Pamukkale’de hayvancılık, altyapı, kültür, turizm ve sosyal belediyecilik konularında birçok projeler hazırladık. Derman Belediyeciliği Pamukkale ile tanıştırmaya çok az kaldı, geliyoruz.” Dedi.

 

Pamukkale ilçesinde oturanların yüzde 36’sının çalışanlardan oluştuğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı  Ali Kurt, “Çalışan ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bir yuva yok. Biz gelirsek Yuvam Pamukkale projesi ile çalışan ailelere çocuk bakımı konusunda destek vereceğiz.

 

Bunun yanında; Öğrencilerin kalabileceği Yurdum Pamukkale, her mahalle ve köye mini kütüphaneler kurarak Kütüphanem Pamukkale, ucuz gıda satışı yapacak Halk Gıda Pamukkale projeleri gibi bir çok projeyi hayata geçireceğiz.

 

Profesörlerden oluşan teknik ekibimle trafik, ulaşım, inşaat ve sosyal belediyecilikte çözüm odaklı çalışmalarımız ile Pamukkale ilçesini şahlandıracağız, vatandaşın ihtiyacına göre çalışmalar yapacağız. Bunları yaparken de alacağımız hibe krediler ile bu hizmetleri tamamlayacağız.” Diye konuştu.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı  Ali Kurt sosyal belediyecilik