PAMUKKALE YÖRÜK-TÜRKMEN DERNEĞİN'DEN İYİ PARTİYİ ZİYARET

TAKİP ET

Pamukkale Yörük Türkmen derneği başkanı İskender Doğan ve yönetim kurulu üyeleri İYİ parti il başkanı Hasan Akgün'ü ziyaret etti..

İYİ parti il başkanı Hasan Akgün,”Pamukkale Yörük Türkmen derneğinin  ,partimize yaptığı ziyarete teşekkür ederiz.Yörükler bu ülkenin teminatıdır.Denizliyi , yörükbeyleri,UÇbeyleri,dönemin generalleri kurmuştur..Pekçoğunun mezarı da İlbadı mezarlığında mevcuttur.
Bizim onlara minnet borcumuz vardır.Mekanları cennet olsun ”dedi.

İYİ parti il başkan ıHasanAkgün,”Ben de  Yörük kökenli bir ailenin çouğuyum.,Yörük olmaktan dolayı da mutluyum..Hala gözümde ninemin giydiği yörük kıyafetleri canlanır “dedi..

Pamukkale Yörük Türkmen derneği başkanı İskender Doğan “Pamukale Yörük Türkmen derneği olarak İYİ parti il ve ilçe teşkilatlarıyla olumlu diyaloğ kurmak istiyoruz.
Etkinliklerimize katılmalarını istiyoruz..Onlarla müşterek çalışmak istiyoruz
Denizlinin Üçte biri Yörük-Türkmendir..Denizli deki  değerli kardeşlerimizi Pamukkale Yörük-türkmen derneği çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz”dedi.

İskender Doğan “Pamukkale Yörük Türkmen Derneğine katılmak isteyen herkese,herkesime kapımız açıktır.Güçlü isimlerin aramızda olması bizim için onurdur.
Biz güçlü isimlerle ,daha güçlü olarak yolumuzda yürümek istiyoruz”dedi..