PARTİDE DELEGE AĞALIĞI MEVCUT

TAKİP ET

Önümüzdeki Temmuz ayının 5.de yapılması planlanan İyi Parti Denizli İl kongresi öncesinde milletvekili Yasin Öztürk ile İl Başkanı Hasan Akgün arasındaki gerginlik gündemini korurken, bugün DGC'de il başkan adaylığını açıklayan Yücel Yılmaz, 'İyi Parti 2.5 yıllık parti ama, birileri onu 25 yıllık siyasi parti haline getirdi. Kokuşmuş entrikalar hala gündemini koruyor.' Dedi.

İyi Parti il Başkanlığı için adaylığını açıklayan Yücel Yılmaz, açtı ağzını, yumdu gözünü; Milletvekili Yasin Öztürk’ün MHP’de iken bir kongrede yaptığı açıklama gibi, aynı yerden vurdu.

 İyi Parti sorunlu ve sancılı bir il kongresine hazırlanıyor. 5 Temmuz tarihinde Merkezefendi Kongre merkezinde yapılacak olan kongrede yarışacak il başkan adayı sayısı 3’e çıktı. Seçim döneminde parti il başkanlığına getirilen H. Hüseyin Bozkurt ile birlikte yönetimde teşkilat başkanlığına getirilen Yücel Yılmaz, yaklaşık bir yıl önce Başkan Bozkurt’un görevden alınma şekline isyan etmiş ve  o tarihlerde düzenlenen basın toplantısı ile il başkan adaylığını açıklamıştı. Yılmaz, bir yıl sonra bugün DGC de yaptığı basın toplantısı ile il başkan adaylığını açıklayarak resmileştirdi ve “yarışta bende varım” diyerek, İl Başkan adayı olduğunu belirtti.

PARTİDE DELEGE AĞALIĞI MEVCUT

İyi Parti İl Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 2.5 yıllık bir partinin, çevrilen entrikalarla 25 yıllık parti haline getirildiğini belirttiği açıklamasında, “Siyasi oluşumlar, ikbal uğruna sen, ben, bizim oğlan anlayışı ile yönetilemez. Partinin ilk kurucuları arasında bulunan bazıları bütün sülalesini, tanıdıklarını, partinin il binasının yerini bilmeyenleri bile delege yaparak koltuklarını koruma derdine düştüler.

Önümüzdeki Pazartesi veya Salı günü bu hususta ve diğer bazı kokuşmuş olaylar hakkında belgeler sunacağım bir basın toplantısı ile açıklamalar yapacağım. Çakma delegeler ile bir yere varılamaz. Türk Milleti’ne gelecek vaad eden, yüreklere dokunan ve umut olan bir partiyi 2.5 senede 25 yıllık partilerin ayak oyunlarına alet ettiler. Buna müsaade etmeyeceğiz. Delmege yapısında yüzde 25 dolaylarında yakın ilişkiler var. Bunun haricinde kalan gerçek partili delegelere suygımız sonsuz” dedi,

ŞİMDİLİK ÇEKİLMEM SÖZ KONUSU DEĞİL

İl Başkan Adayı Yücel Yılmaz, önemli bir olay olmazsa çekilmesinin söz konusu bile olmadığını, bir oy bile alsa adaylığa devam edeceğini belirterek, “Parti bünyesinde kangren olmuş sorunlar yüzünden istifa edenler oldu. Toplu istifaları önledik. Ama kongre sonrası değişen bir şeyler olmazsa, toplu istifaların tekrar gündeme gelmesinden korkuyorum. Bu durum partimizin küçülmesine ve yara olmasına vesile olur.” Dedi. 
 
 
 

İyi parti il başkanlığı için adaylığını açıklayan yücel yılmaz İyi parti denizli İl kongresi yücel yılmaz muhabir denizli muhabir denizli denizlimuhabir