PASVAK'TAN ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI

TAKİP ET

Pamukkale Sağlık ve Eğitim Vakfı, geleneksel hale getirdiği anneler günü kahvaltısını bu yılda gerçekleştirdi. Etkinlikte yılın annesi seçilen Fatma Özgür'e plaketi verildi. Pamukkale Eğitim Vakfı'nın her geçen gün büyüdüğünü dile getiren yönetim kurulu As Başkanı Kerim Çıralı, ''Zamanla 3000 kişiye ulaşacağız'' dedi.

PASVAK Aşevi bu yıl 7. sini düzenlediği anneler günü kahvaltısı düzenli bağışçıların katkısı ile gerçekleştirildi. Geleneksel hale dönüşen kahvaltı da yılın annesi de seçildi. Yılın annesi, bu yıl Fatma Özgür oldu.

               

Özgür’ün plaketini Merkez Efendi Kaymakamı Şükrü Görücü takdim etti. Yılın annesi Fatma Özgür, kendisini böyle bir ödüle layık gördükleri için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

                       

                       

Etkinlikte konuşan getiren Aş Evi Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Çıralı, Ramazan ayı içinde yapılacak olan iftar yemeklerinde daha çok kişiye hizmet vereceklerini dile ifade etti. Çıralı,  ‘’Günde 1000 kişiyi ağırlayabilecek potansiyelimiz var. Zamanla 3000 kişiye ulaşacağız.” dedi.

                          

                         

Çıralı konuşmasını şöyle sürdürdü.”13 Mayıs 2018 Tarihinde Pasvak Aşevi olarak bu sene 7. İncisini düzenlediğimiz anneler günü kahvaltımızı düzenli bağışçılarımız ile gerçekleştirdik. Bir kez daha ne kadar büyük bir aile olduğumuzu, el ele vererek daha da büyüyebileceğimizi ve daha fazla ihtiyaç sahibinin bu ailenin mensubu yapabileceğimizi gördük. Bu sayede bir annenin kalpten sevdiği binlerce çocuğu oldu. Her gün 1200 ihtiyaç sahibinin sofrasına misafir olduk. Bu yıl itibari ile temelini attığımız aş evi binamızda hedefimiz 3000 yeni ihtiyaç sahibine ulaşmaktır.Her sene yılın annesini seçen vakfımız veren elden seçti. Bizde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Fatma Özgür 2018 yılı annesi seçilmiştir. Fatma Hanıma Vakfımıza yaptığı yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.”