PAÜ'den Protokol üyeleri ve işadamlarına özel yeni muayene birimi

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yeni bir uygulama başlatma kararı. Hastane protokol üyelerinin ve işadamları için yeni bir muayene birimi oluşturdu.


PAÜ Hastaneleri Başkahekimi Prof.Dr. Selçuk Yüksel imzası ile protokol üyeleri ve işadamlarına gönderilen bir yazı ile “kendilerine özel muayene hizmet”i verileceği bildirildi.

Bu yazılardan bir tanesi de iyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e ulaştı. Milletvekili Öztürk, Paü hastanesinde oluşturulan ayrıcalıklı muayene hizmetine  tepki göstererek; “Bir üniversite hastanesinin hastaları ekonomik ve sosyal statülerine göre sınıflandırması hiç hoş olmamış. Protokol ve İş insanlarının sağlığı ve zamanı çok kıymetli imiş !! vatandaşın canı.....” diyerek karara tepki gösterdi.



PAÜ Hastanesi Başhekimin imzası ile protokol ve, işadamlarına gönderilen ve kendilerine ayrıcalıklı muayene hizmeti sunulacağını bildiren yazıda;



“Değerli Protokol Üyeleri ve İş İnsanları

PAÜ Hastaneleri olarak siz değerli misafirlerimizin sağlığı ve zamanı bizler için çok kıymetlidir. Bu kapsamda Başhekimlik koridorunda yeni kurulan muayene birimi sizler için hizmet vermeye başlamış olup, randevu ve muayene işlemlerinizi mümkün olan en hızlı, en iyi şekilde verebilmek için düzenlenmiştir.

Bölüm başkanı Başhekim Yardımcımız Sayın Doç.Dr. Özer Öztekin olup sorumlusu Kerim Bahçeli ile iletişime geçebilirsiniz.

Muayene için plaza girişi yada Başhekimlik koridor kapısını (Dekanlık Karşısı) kullanabilir, randevu ve hizmet almak için +533 810 30 46 nolu telefonlardan yardım alabilirsiniz.”
Paü Hastanesi olarak sağlıklı günler dileriz.
Prof.Dr. Selçuk Yüksel
Panukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi

Hasta Hakları Mevzuatında şu madde dikkati çekiyor:
Eşitlik içinde hizmete ulaşma: Irk, dil, din ve mezhep, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, ekonomik ve sosyal durumları dikkate alınmadan hizmet almaya,

Protokol üyeleri ve işadamlarına yeni muayene birimi paü pamukkale üniversitesi sosyal statüye göre muayene hizmeti PAÜden Protokol üyeleri ve işadamlarına özel yeni muayene birimi