PAÜ Rektörü Kutluhan, 'Aşı çalışmalarına başlıyoruz'

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan üniversite-sanayi işbirliği ile ilgili yaptığı açıklamada, aşı ve ilaç sanayi için çalışma yaptıklarını belirtti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde açıklamada bulunan PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan, Kayseri gibi aşı çalışmalarında bulunmadıkları için hayıflandıklarını belirtti. Bu konuda hızla çalışmalar başlattıklarına dikkat çeken Kutluhan, ‘İş insanları bu konuda hızlı olunmasını istiyor ama, bilim öyle bir şey değil.’ ifadelerini kullandı.


ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE AŞI VE İLAÇ ÇALIŞMASI BAŞLATACAĞIZ

Rektör Kutluhan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde ilaç ve aşı üzerine çalışmalar yapacak yeni bir merkez kuracaklarını vurgulayarak, bu konuda hassasiyetleri olduğunu söyledi. Kutluhan, “Organize sanayide yapacağımız Teknokent projesinde, klinik araştırmalar projesiyle ilaç ve aşı üzerinde çalışmaların olabileceği bir merkez oluşturmayı planlıyoruz” dedi.
 

denizli pamukkale üniversitesi rektör ahmet kutluhan organize sanayi bölgesi aşı ve ilaç çalışmaları denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber