PAÜ, skandal soruları iptal etti

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencilerine sorulan skandal iki soru hakkında rektörlük açıklama yaptı.


Twitter hesabından yaptığı açıklamada soruların iptal edildiğini ve soruşturma başlatıldığı belirtilirken, “Ulusal basına yansıyan ve PAÜ İİBF İktisat Bölümü öğrencilerine bahar dönemi finallerinde yöneltilen iki soru iptal edilmiş olup, gerekli tahkikat ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Açıklamanın devamında , “Pamukkale Üniversitesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin milli birlik ve beraberlik ile bölünmez bütünlüğü hususlarındaki duruşumuz her daim bellidir” denildi.

Pamukkale Üniversitesi’nde parti isimleri verilerek sorulan sorular tepki çekmiş, ülke gündemine oturmuştu. Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iktisat bölümü öğrencilerine bahar dönemi finallerinde iki soru yöneltti.

Yaygın medyada ‘skandal’ ifadesiyle verilen sorularda, savcılığın hangi makamdan ‘Kürt yanlısı muhalefet partisini kapatması istediği’ ve hangi parti olduğu soruldu.

 

paü skandal sorular iptal denizli denizlimuhabir denizli haberleri