PAÜ'YÜ ÜZEN ÖLÜM

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Mesut Ak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan ve bir süredir amansız hastalık nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi görmekte olan 51 yaşındaki Mesut Ak'tan acı haber geldi.

 

HAYATA TUTUNAMADI

 

Kan kanseri teşhisi konan PAÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mesut Ak, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. Çevre Mühendisliği Bölümü Staj Koordinatörü ve Farabi Koordinatör Yardımcısı olan Dr. Öğr. Üyesi Mesut Ak'ın vefatı, üniversiteyi hüzne boğdu.

 

ÜNİVERSİTEDEN MESAJ

 

PAÜ Rektörlüğü, yaptığı açıklamada, "Üniversitemizin değerli akademisyenlerinden Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Mesut Ak'ın vefatının verdiği derin üzüntü ve hüzün içindeyiz. Pamukkale Üniversitesi ailesi adına merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verirken, Çevre Mühendisliği Bölümü de "Acı kaybımız bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Mesut Ak vefat etmiştir. Başımız sağ olsun" ifadesini kullandı.

PAÜ Mesut Ak vefat kanser