Perinçek Denizli'ye Geliyor

TAKİP ET

Türkiye ve Denizli ekonomisinin yaşadığı krize çözüm yolları Denizli'de tartışılacak. Vatan Partisi Denizli İl Örgütünün düzenlediği 'Krize Çözüm; Üretim Devrimi' konulu Kurultay 4 Aralık 2019 günü saat 13.00'de Sarmaşık Düğün salonunda gerçekleştirilecek.

Vatan Partisi genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in çözüm önerilerini anlatacağı Kurultayı Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı Hasan Korkmazcan yönetecek.

SANAYİCİLER DE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATACAK!
“Krize Çözüm; Üretim Devrimi” konulu Kurultayda sanayicilerde çözüm önerilerini anlatacak. Denizli Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve Sanayici İbrahim Yıldız, Metal Sanayicisi Ali İhsan Bursalıoğlu, Ekonomist-Sanayici Ünsal Aysun krizden çıkışa ilişkin sunumlarını yapacaklar.

TÜM DENİZLİLİLERİ VE ÜRETİCİLERİ BEKLİYORUZ!
İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu Vatan Partisinin Türkiye’nin birçok yerinde sanayici ve üreticilerle “Krize Çözüm, Üretim Devrimi” Kurultayları düzenlediğini, şimdi de kentimizde düzenlenen bu Kurultayın çok önemli olduğunu belirterek kesin çözüm Üreten Türkiye’dir. Üreten ve Birleşen Türkiye için tüm halkımızı Kurultaya bekliyoruz dedi.
 

doğu perinçek denizli