Playlanda "Eğlence TIR"ı Çivril'e geliyor

TAKİP ET

Playland'in, AVM ve eğlence alanlarına gidemeyen çocukları oyunlarla buluşturma hedefi ile hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi 'Eğlence TIR'ı yola çıktı. 'Eğlenmek Her Çocuğun Hakkı' sloganıyla yola çıkan Playland 'Eğlence TIR'ı 16 – 17 Nisan tarihlerinde Denizli Çivril'de olacak.

Türkiye’yi adım adım gezen Playland “Eğlence TIR”ı, 16-17 Nisan tarihlerinde Denizli Çivril’de çocuklara oyun dolu keyifli ve unutulmaz zamanlar geçirme imkanı sunacak.

Denizli Çivril’de çocuklar ve aileleriyle buluşmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Playland Kurucu Ortağı ve CEO’su Seydi Taş, “Bu proje bizim ilkimiz ve biz bu ilk adımın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Ekibimizle birlikte yaklaşık 7 aydır Eğlence TIR’ı projemizin her anını ince ince planladık, çocuklarımıza daha fazla ne verebiliriz düşüncesiyle hangi oyunların onları daha mutlu edeceğini belirledik.

2 Nisan’da Bilecik ile başlayan ve 3 aya yaydığımız etkinlikte bizlerde en az bizi bekleyen çocuklar kadar heyecanlıyız. Bu projemiz ile eğlenmek her çocuğun hakkı diyerek yüzlerde tebessüm ve güzel anılar bırakacağımızı düşünüyoruz.

Çocuklarımız için 3 ay boyunca 30 ilimizi ziyaret ederek 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak için yollarda olacağız. Şu an 30 ili kapsayan projemizde hedefimiz, önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin gidilmemiş hiç bir noktasını bırakmadan eğlenceye ulaşamayan tüm çocukları oyun ve eğlence ile tanıştırmak. Projemiz her sene yeniliklerle devam edecek” dedi.

Playland “Eğlence TIR”ının Nisan ayındaki diğer rotaları; 20-21 Nisan Afyon-Dinar, 23-24 Nisan Konya-Akşehir, 25-26 Nisan Ankara-Polatlı, 28-29 Nisan Eskişehir-Sivrihisar olacak.
Etkinlik, tüm halka ücretsizdir.

 

Playland eğlence tırı Çivril