PROFESYONEL LİGLERDE DENİZLİLİ İSİMLERE GÖREV

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı.

Denizli’yi Süper Lig yardımcı hakem kategorisinde temsil eden Murat Tuğberk Curbay, Süper Lig’in 8. Haftasında bu akşam saat 20.00’de oynanacak olan Fraport TAV Antalyaspor – Adana Demirspor maçında Volkan Bayarslan’ın yardımcısı olarak görev yapacak.

Süper Lig Gözlemcisi, Ahmet İbanoğlu ise 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 16.00 oynanacak olan Yukatel Kayserispor – Trabzonspor maçında Tugay Kaan Numanoğlu ve ekibinin performansını değerlendirecek. Denizli Bölgesi Temsilcilerinden Durmuş Cansever ise 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Fenerbahçe – Kasımpaşa maçında görev yapacak ekipte bulunacak.

B Klasman Yardımcı hakem kadrosunda Denizli’yi temsil eden İbrahim Ethem Potuk, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü 2. Lig Kırmızı Grup 5. Haftaya ait Ankaraspor – Diyarbekirspor maçında düdük çalacak olan Fatih Tokail’in yardımcılığını yapacak.

Bu arada Denizli Bölgesi Klasman Temsilcilerinden Mustafa Pektaş, hafta içinde oynanan Büyükçekmece Tepecik – Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçında görev yapmıştı.
 

 

Murat Tuğberk Curbay Durmuş Cansever İbrahim Ethem Potuk Mustafa Pektaş