Resmi Siteden Atılan Tweet Şaşırttı

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e çıkarak büyük başarı elde eden Denizlispor sosyal medya hesaplarından sevenlerini bilgilendiriyor. Ancak bugün Denizlispor'un resmi twitter hesabından atılan tweet Denizlispor taraftarlarını şaşkına çevirdi.


Aynahaber.net’te yer alan habere göre başarılı futbol kulübünün resmi twitter hesabından yazılanlar vatandaşları şaşırttı. Denizlispor’un taraftarlarından ve sevenlerinden aldığı eleştirilere karşın atılan tweetin kulüp yönetimiyle bir bağlantısı olmadan dışarıdan müdahaleyle atıldığı öğrenildi. Yukatel Denizlispor Kulübü sosyal medya hesabından açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.


                  


Atılan tweet kombine biletlerinin satışa açıldığını bilgilendirmek için atılan gönderinin altına yazıldı. “Yönetim istifa yazanlar, yeter artık. Yok biletler pahalı, yok alt yapı seçmesini 100 TL çok, yok oyuncunun parası verilmiyor.100 TL bile masraf edemeyeceğiniz çocuğu doğurmasaydınız. Ailene, sevdiğin şeylere ayıracak paran yoksa otur kendini sorgula” diyerek herkesi şaşırttı. Ancak kısa bir süre sonra kimliği bilinmeyen kişiler tarafından yapıldığı ve kulüp yönetimiyle alakası olmadığı anlaşıldı. Söz konusu tweetin kısa bir sürede kaldırılmasının ardında Yukatel Denizlispor Kulübü twitter takipçilerine konuyu açıkladı. “Değerli takipçilerimiz; kulübümüzün resmi Twitter hesabına dışarıdan bir müdahale olduğu anlaşılmış ve gerekli müdahale yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” diyerek açıklama yapan kulüp konuya açıklık getirdi.