Rodellega'dan taraftara mesaj var

TAKİP ET

Süper Lig'in yeni ekibi Denizlispor, Hugo Rodallega ile anlaştı. Trabzonspor'un eski oyuncusu ile daha önce Denizli'de görüşen yönetim, Rodellega ile protokol imzaladı.


33 yaşındaki futbolcu Ege temsilcisine imza atarak, kendisini yeşil-siyah renklere bağlayacak imzayı attı.  Rodellega ile 1+1 yıllığına anlaşıldığı öğrenildi.

Rodellega, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kısa sürede Denizlispor ile antremanlara çıkmaya başlayacağını ifade etti. Rodellega, Denizlispor taraftarına da şu mesajı verdi.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...https://youtu.be/2jcazkF6430
 
“Merhaba Denizlispor taraftarları, ben Hugo Rodellaga. Size haber vermek istiyorum ki Denizlispor ile resmi sözleşmeye imza attım bugün itibariyle. Umarım ki ben elimden gelenin maksimumunu yapacağım. İyi bir sezon yaşamak ve önemli hedeflere ulaşmak için en yakın zamanda takım arkadaşlarımla, yönetimle ve teknik ekiple beraber olup çalışmalara başlamak için orada olacağım. Ve tabi ki son olarak hepinize kucak dolusu sevgiler.”

Trabzonspor'un 2017'nin Ocak ayında Akhisarspor'dan 1,6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği tecrübeli oyuncu bordo mavili formayla görev aldığı 80 maçta 35 gol atıp 6 asist yaptı.