Saadet Partisi Meslek odalarını dolaşıyor

TAKİP ET

Saadet Partisi çalışmalarına devam ediyor, Bu hafta Berberler odası ile Elektronikçiler Odasına ;Teşkilat başkanı Kudret KOLBAŞI ve diğer teşkilat mensupları ile ziyaretler gerçekleştirildi.

Elektronikçiler Odası başkanı Osman ÖZDAĞ ile içinde bulunduğumuz malum süreç ve gündemdeki konular mütalaa edildi.Osman ÖZDAĞ :ülkemizdeki Devlet kalemlerinde ve belediyelerde işleyişin ve bürokrasinin çok yavaş olduğunu ileri sürerek, dükkan açmak isteyen esnafların bir yığın evrak işi ile karşılaştığına,onca işleme rağmen kolaylıkla çözülebilecek sorunlarda problemi çözmek yerine ya işlemin görevliler tarafından sil baştan alındığına yada işlemin iptal edildiğine dikat çekti.Bu durum bizi yoruyor,esnafımızı yoruyor diyerek sözlerine devam eden Özdağ diğer taraftan baktığımızda yeri geldiğinde bazı işlerin ve işleyişlerin bürokrasi engeline takılmadan başka başka kalemlerde rahatlıka onaylanabildiği malum bir durumdur.Aslında olması gerekende maslahat gereği budur.

Ancak bir yerde kolaylık vaki olurken aynı işle ilgili farklı belediyler vb devlet kalemleri sanki iş olmasın diye diretmekteler.Olabilirliği olan ve başvurulmasında kanunlar ve belediye yönetmeliğince hiçbir sıkıntı olmayan ve emsalleri başka belediyeler ile başka kalemlerde rahatlıkla engellere takılmadan işleme alınabilen talepler, maslahat gereği ve tabiri caiz ise başvuran ihtiyaç sahibinin işini yokuşa sürmeden,işi kolaylaştırarak çözülmelidir ifadelerini kullandı.

Kendilerine Saadet Partisinin misyonu, vizyonu ve programı anlatılarak mustarip olunan bu gibi durumların nasıl çözüm noktasına kavuşturulabileceği aktarıldı.

Hemen akabinde Berberler Odası ziyaret edilerek Oda Başkanı İdris AĞILÖNÜ ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Pandemi sürecinin ilk başlarda berber esnaflarımızı kısa bir süreliğine olumsuz olarak etkilediğini aktaran Ağılönü,daha sonrasında yapılan teşviklerle beraber işlerinin iyiye gittiğini ifade etti.

Lakin belediye tarafından yapılan dezenfektan ve maske gibi yardımların tekrar yapılması gerektiğini ifade ederek bu işlemin bir defaya mahsus olmaması lazım geldiğine dikkat çekti. Kendisi ile ülkemizdeki hak edene hakkı teslim etme ve işi liyakat sahibine verme konularında mütalaa gerçekleştirildi.

Parti programı ve misyonu anlatılarak görüşmelerin sonunda her iki oda başkanına Davam kitabı ve Parti programı hediye edildi.

saadet partisi meslek odalarını dolaşıyor denizlimuhabir denizli