SAADET PARTİSİ YÖNETİMİ STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Saadet Partisi Denizi İl başkanlığı Kasım ayında yapılan Kongre sonrasında çalışmalarına hızla başladı.

Salgın önlemlerine uyarak Esnaf Odaları,Birlikler ve STK'ları ziyaret eden İl başkanı Mehmet Fatih AKTAŞ,Teşkilat Başkanı Kudret KOLBAŞI,STK- Halkla İlişkiler Başkanı Halil İbrahim EROL, Yönetim Kurulu Üyesi İdare Amiri Mevlüt SÖNMEZ,Parti Sekreteri Ömer Yağcıoğlu ; bu hafta içinde Şekerciler ve Pastacılar Odası,Denizli Eczacı Odası,Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı’na ziyaretler gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaretlerde içinde bulunduğumuz malum süreç ile ve bu sürecin ilgili odalar, birlikler, stk ‘lar nezdinde çalışanlarına ve esnaflarana ne gibi etkileri olduğu mütalaa edildi.Salgının sebep olduğu olumsuz yönlere değinilerek salgın sürecinde ortaya çıkan problemlerin çözümü noktasında görüşmeler gerçekleştrildi.

Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Sayın Abdurrahman DEMİRDAK,yaşanan salgın sürecinin esnafı olumsuz yönde etkildiğine, Denizli’de çoğu işletmenin kapandığına çoğu işletmeninde kapanmamak için direndiğine dikkatleri çekerek, esnafa yapılması gereken yardımların artırılması ve esnafların ayakta kalabilmesi için vergilerden muafiyet tanınması noktasında çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.

Görüşmede, kendisine Saadet Partisi’nin bu gibi elzem durumlarda nasıl bir çözüm getirebileceği aktarılarak, Saadet Partisi misyonu ile vizyonu anlatıldı ve Parti Progamıyla birlikte Necmettin ERBAKAN’nın Davam kitabı hediye edildi.

Denizli Eczacı Odası Başkanı Sayın Osman ÖZDEMİR pandemi ve aşı çalışmaları hakkında kritik değerlendirmelerde bulunarak ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu buhran döneminden en kısa zamanda kurtulması için temenniler diledi.Kendsine Davam kitabı ve Parti Programı taktim edildi.

DEKEV Başkanı Dr.Hüseyin ATICI ise ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek ,her ne kadar farklı görüşlerimiz olursa olsun birlik ve beraberlikle bu ülkenin evlatları olarak bizler bir bütünün parçalarıyız,salgın vb durumlarda birlikte harket ederek tüm olumsuzlukların üstesinden gelebiliriz temennilerinde bulundu. Aynı şekilde kendilerine Davam Kitabı ve Parti programı hediye edilerek görüşme gerçekleşmiş oldu.

Sp Denizli İl Başkanı Mehmet Fatih AKTAŞ,kutuplaştırıcı değil kucaklayıcı ,ayrıştırıcı değil birleştirici,gücü değil Hakkı üstün tutan,siyasi rantı değil halka hizmeti esas alan bir anlayış ile çalışmlarımıza devam edeceğiz diye aktardı

saadet parti̇si̇ yöneti̇mi̇ stk zi̇yaretleri̇ne devam edi̇yor saadet denizlimuhabir denizli