SAKARYA MAÇINI ERGÜN YÖNETECEK

TAKİP ET

Denizlispor'un Spor Toto 1. Lig'de 5. Haftada oynayacağı Sakaryaspor maçının hakemi belli oldu. Müsabakada Ozan Ergün düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanacak olan profesyonel lig maçlarında görev alacak isimleri belirledi. Buna göre Spor Toto 1. Lig’de 5. Haftada deplasmandaSakaryaspor ile mücadele edecek olan Denizlispor’un maçını İstanbul bölgesi hakemi Ozan Ergün yönetecek.

Yine İstanbul bölgesinden Erkan Akbulut ve Ankara bölgesinden Anıl Usta’nın yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Kocaeli bölgesinden Enes Kanpara olacak. Ozan Ergün hem Denizlispor’un hem de Sakaryaspor’un maçında ilk kez görev yapacak. Maçta Erbay Aldemir gözlemcilik yaparken, Hakan Başeksioğlu, Ahmet Sula ve Bülent Kılınç ise TFF Temsilcisi olarak görev yapacak.

ÜMİT ÖZTÜRK SÜPER LİG’DE DÜDÜK ÇALACAK

Öte yandan Denizli Bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, 11 Eylül 2022 tarihinde saat 20.00’de başlayacak olan Spor Toto Süper Lig 6. Haftaya ait olan Gaziantep Futbol Kulübü – hangi Kredi Ümraniyespor maçında düdük çalacak.

Denizli Bölgesi B Klasman hakemi Feridun Daldaş da Spor Toto 1. Lig’de 5. Haftada 10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 16.30’da Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Bey Çimento Bandırmaspor – Ankara Keçiörengücü maçında 4. Hakem olacak. Denizli Bölgesi C Klasman yardımcı hakemi Harun Öztekin ise TFF 3. Lig 2. Grup 2. Haftaya ait olan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Alanya Kestelspor – Kuşadasıspor maçında görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Denizli Bölgesi temsilciliği yapan Durmuş Cansever ise Spor Toto Süper Lig’de 12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş – MedipolBaşakşehir maçında FGAT (Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi) olarak görev yapacak.

Denizlispor-Sakaryaspor