Şampiyonluğa bir adım kala...

TAKİP ET

31 Ekim 2018'de Kulüp Başkanlığını devralan ve 40 gün sonra kulübü olağanüstü kongreye götürerek Yönetim Kurulu'nu revize eden  Denizlispor Başkanı Ali Çetin bir haftada 11 bin kilometre yol katederek büyük bir fedakarlığa daha imza attı.


 Kulüp Başkanlığını devir alırken yeşil-siyahlı takımı şampiyon yapacağı sözünü veren Ali Çetin, o günkü konuşmasında “Herkesin huzurunda söz veriyorum, bu bayrağı aldığım yerden daha yukarı taşımak için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız. Bu sene o sene. Bu yıl, bu takım şampiyon " demişti.
 
Aradan 6 ay geçti, ligin alt sıralarında yer alan Denizlispor, şu an ligin bitimine kısa bir süre kala Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetimiyle birlikte, Spor Toto Süper Lige yükselecek olmanın sevincini yaşıyor

ALİ ÇETİN, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
 
Geçtiğimiz ay canından çok sevdiği oğlunu Askere gönderen Ali Çetin, başkanı olduğu yeşil-siyahlı takımı şampiyonluk mücadelesi verirken,seyircisinin yanında yer aldı, oğlunu birliğine teslim etmeye gidemedi.
 
ŞAMPIYONLUK TURU AĞIR BASTI
 
Oğlu Nuri Çetin’in yemin merasimi ile Denizlispor’un galibiyet maçı aynı tarihe denk gelen Denizlispor Başkanı Ali Çetin, bu kez de oğlunun yanına gidemedi. Karabük maçı için takımının yanında kalmayı seçti.
 
Oğlu ile şehire verdiği söz arasında tercih yapmak zorunda kalan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Bu yıl, Denizlispor şampiyon olacak. Takımın yanında olmam gerekiyor. Karabükspor ile yarın oynanacak ve galibiyetimiz halinde şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz hayati bir maç söz konusu …Ve Kulüp başkanlığını devralırken  taraftara ve şehire verdiğim bir söz vardı; o da ‘Denizlispor’u şampiyon yapmak’. Takımı yalnız bırakmaktansa oğlum Nuri’yi yemin töreninde babasız bırakmayı göze aldım, ancak takımımı ve taraftarı başkansız bırakamazdım. Ben Karabük maçında stadyumda olmayı seçtim.
 
 10 YILLIK HASRETİ BİTİRECEĞİZ
Kulüp Başkanı olmak çok farklı bir duygu ve sorumluluk gerektiriyormuş…Bunu başkan olunca anladım. 1 milyon nüfuslu Denizli’nin yeşil-siyahlı büyük takımı, 10 yıldır süper lige hasret… Şimdi, 1. Lige yükseliyor ve şehrin insanlarına verdiğimiz sözün yerine gelmesi için bir maç kalmış… Ben bunu gözardı edemezdim. Oğlumu; Vatana ve  diğer aile üyelerine emanet ettim. Onlar yanındalar… Ben gidemedim. Ancak, takımım süper lige yükseliyor. Bu sevinç herşeyin üzerinde. İnşallah yarın stadyumda şampiyonluk turunu yönetimim, taraftarlarım, futbolcularım ile birlikte atacağız.” diye konuştu.