Sanal Ofise Dair Herşey

TAKİP ET

Sanal ofis, sadece siber alanda bulunan ve kiralanan bir şirket yeridir. Sanal ofis, şirket sahiplerine ve çalışanınıza kendiniz ofis haricinden internet üstünde veya cep telefonlarıyla istekleri rastgele bir yerden çalışmalarına imkân verir. Bunun yanında şirkete tıpkı genel, ofis kiralamalarında olduğu gibi özel bir adres tahsis edilir.

 
HABER MERKEZİ
 
 Sanal ofis hizmeti veren bazı işletmeler, profesyonel bir telefon yanıtlama hizmeti ve ara gizeme ofis alanı kullanım hakkı sağlayabilir. Aynı zamanda firmaya tahsis edilen adrese, sanal ofis, firma ismine evrak, fatura eşi kargo gönderimi alınabilir ve arz edilmesi halinde hizmeti veren kuruluş bu evrakları firma sahibinin istediği bir adrese yollayabilir.
 
 Sanal Ofis İşletmenize Resmi Nitelik Sağlayabilir mi?
 
 Bir sanal ofis kiralamasıyla genel bir ofis kiralamak mesafesinde büyük de fark olmaz. Kiralayacağınız sanal ofis, firmanıza özel bir adrese sahip olur ve bu adresi firma montajı gibi fotoğrafı kontratlarda ya da iş adresi gerektirecek rastgele bir yerde kullanabilirsiniz.
 
 Mesai Saati Dışında Bağımsız Çalışma Olanağı Tanır mı?
 
 Yaşadığınız kentin en merkezi yerinde rastgele bir plazada genel usullerle ofis kiraladığınızda tanımlanan mesai saatlerine göre çalışmak zorunda kalabilirsiniz.
 
 Fakat sanal bir ofis de mesai saatlerinden özgür olup çalışacaksınız. Hatta kendiniz olarak bulunmanız zorunluluk olmayacağından ofise gidip gelmek için ayrılan zaman çalışmakta da şansınız da olabilir.
 
 Dünya Üzerinde Resmi Bir İşletmeye Sahip Olabilirsiniz misiniz?
 
 Sanal ofis hizmeti veren bazı firmalar, dünyanın ehemmiyetli ülkelerinin kentlerinde de hizmet vermektedir.
 
 Örneğin ofisiniz İstanbul ya da New York veya Paris’te ise yeni becerileri işe almanız gerekiyorsa yeni bir sanal ofis gereksiniminizi karşılar. Böylece gereksiniminiz olan ülkelerde fotoğrafı olarak faaliyette bulunabilirsiniz.
 
 Sanal Ofis Daha Az Maliyet İçin Tercih Edilir mi?
 
 Sanal ofis kiralama fiyatları aylık vasati standart hizmetler için 250 – 300 Türk lirası arasındadır.
 Sanal ofis hizmeti veren bazı firmalar, adresinize sevk edilecek belgeleri teslim alma ve size geri yollama, profesyonel telefon hizmeti verme veya emin zamanlarda fiziki olarak ofis, buluşma odaları kullanım haklarını fiyatsız ya da fiyat karşılığında verebilir. Bu hizmetler fiyatlı veriliyorsa, gider bir ölçü çoğalabilir.