SANAT TRENİ YOLCULUĞUNU TAMAMLADI

TAKİP ET

Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği (USED)'in geleneksel olarak düzenlediği 'Sanat Treni' etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklara birey olmasını hissettirmek ve kendi başına bir şeyler başarılabileceğini göstermek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlikte Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin liderliğinde çocuklar hem eğlendi hem de öğrendi.

HEM SANAT HEM SPOR

Sanat Treni etkinliğinde Babalar Günü için resimli çalışmalar yapan çocuklar rekreasyon faaliyeti olarak da Hemsball oynadılar.

Renkli ve eğlenceli anları hep birlikte yaşayan USED Ailesi’nin Sanat Treni etkinliği şu şekilde gerçekleşti: “Denizli’den Nazilli’ye trenle gidildi. Tren yolculuğunun ardından Nazilli’ye varan kafile serbest etkinlikle başladı. Kahvaltıyla devam eden etkinlikte, resim çalışmaları yapıldı. Öğle yemeğinden sonra Hemsball tanıtımı yapıldı. Sümerpark’tan ayrılıp şehir turu yaptılar. Tren garında eğlenceli vakit geçiren kafile Denizli’ye vardı. Denizli Tren Garı’nda veliler çocuklarını karşıladı.”

USED Yönetim Kurulu Başkanı Umut Hallaç Sanat Treni etkinliğini anlattı:

“Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen sanat treni etkinliğini bu yıl 4.’sünü Denizli’nin farklı okullarından yetenekli 50 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdik. Çocuklarımızın arkadaşlık, paylaşım ve birliktelik bilincini artırmaya yönelik bu etkinlikte çocuklarımız babalar günü için babalarına birer hediye kart hazırladılar. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan dernek gönüllümüz lider arkadaşlara teşekkür ederiz.”