SANATÇI KINIK'TAN ÇAL'DA MUHTEŞEM KONSER

TAKİP ET

Denizli'ye bağlı Çal İlçesinde bu yıl  26.cısı gerçekleştirilen Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivalinde sanatçı Ali Kınık konseri büyük ilgi gördü.

Ülkücü camianın sevilen sanatçılarından biri olan Ali Kınık,  organize edilen konserde Çal ilçesinde  misafirlerle buluştu.Gerçekleştirilen konsere katılan Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak,konser sırasında Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile birlikte sahneye çıkarak sanatçı Ali Kınık’a hediye takdiminde bulundu.

 

Sevilen Sanatçı Kınık konserinde konuşan Başkan Solak, “Ali Kınık bizim için sadece bir sanatçı olmanın ötesinde, bütün duygularımızı, düşüncelerimizi, ilkelerimizi, ülkülerimizi haykıran gerçek manada bir gönül dostu, bir ağabey, bir kardeş olarak varlığını her zaman ortaya koymuş gurur kaynağımızdır.

 

Gerçekten gece uyumayıp gündüz yorulmayıp, Türk gençliği adına, Türk milleti adına sanatı ile gençliğimizi Türklük gurur ve şuuru ile İslam ahlak ve fazileti ile bilinçlendirmeye çalıştığından ötürü kendisine en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ta ondan razı olsun” dedi. MESUT GÜLER

 

 

Ali Kınık Özgür Solak ülkü ocakları konser