SANDIKLARI BIRAKMAYIN ÇAĞRISI

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde oy sayım işleri devam ederken, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu partililere seslenerek; sandıkları bırakmayın uyarısında bulundu.

Denizli’de büyükşehir belediye başkanlığı yarışında CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu yarışı önde götürüyor. Sandıklardan gelen ilk veriler henüz oyların büyük çoğunluğu sayılmamış olmasına rağmen CHP’de büyük bir sevinç yarattı. 

 

Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen vatandaşların sayısı saatler ilerledikçe artmaya başladı. 

 

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve büyükşehir başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sandıklarda görevli partililer ve gönüllülere seslenerek sandık başından ayrılmamalarını istedi. 

 

Horzum yaptığı açıklamada; “Sandıklar açılıyor. Tüm örgütlerimize şunu sesleniyorum. Çok iyi gidiyoruz, kazanıyoruz. Birçok ilçede büyük farkla öndeyiz. Sizden tek ricamız var. Lütfen ama lütfen sandıkları, görev yerlerimizi terk etmeyelim. Tüm üyelerimize sesleniyorum. Oy kullandığınız sandığa sahip çıkın. Kesinlikle oradan ayrılmayın” ifadelerini kullandı. 

 

Çavuşoğlu ise; “Gerçekten güzel bir kampanya geçirdik. Herkesin emeği çok büyük... İnandıkları için herkese teşekkür ediyorum. Güzel Denizli’yi yaratacağımızı inanıyoruz ama daha her şey bitmedi. Son dakikaya kadar sandıklarımızı bekliyoruz. Torbalarımızı ve zarflarımızı sandığa kadar götürüyoruz. Emin olun ki yarın daha güzel bir günü hep beraber yaşayacağız. Sizden ricam lütfen sandığı bırakmayın. Hepinizi seviyorum. Güzel gün bizim” sözleriyle seslendi. 

 

Bülent Nuri Çavuşoğlu Ali Osman Horzum