SARIYER MAÇINI VARTEMEL YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonunda deplasmanda Sarıyer'e konuk olacak Denizlispor'un maçını yönetecek hakemler açıklandı. Maçı Tekirdağ bölgesinden Levent Buğra Vartemel yönetecek.

Denizlispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 14. Haftada Sarıyer’e konuk olacak. 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00’de Maltepe Hasan Polat Stadı’nda başlayacak olan maçta Tekirdağ bölgesinden Levent Buğra Vartemel düdük çalarken, Kırklareli’nden Sabri Üstünel ve Edşirne’den Anıl Küçükkaraca yardımcı hakem İstanbul’dan Melih Aldemir de 4. Hakem olarak görev yapacak.

 

Tolga Kadaz’ın gözlemcilik yapacağı maçın TFF Temsilcileri ise Gökhan Kurt ve Sinan Başak. Öte yandan TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 18 Kasım 2023 Cumartesi günü oynanacak olan Bursaspor – Zonguldak Kömürspor maçında Denizli bölgesi B Klasman Yardımcı hakemi İbrahim Ethem Potuk bayrak sallayacak.

 

Ayrıca TFF Temsilcisi olarak görev yapan isimlerden Mustafa Pektaş, Denizlispor’unda yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Gruba ait olan ve Pazar günü saat 14.00’de başlayacak Isparta 32 – Etimesgut Belediyespor maçında görev yapacak.

Levent Buğra Vartemel hakem