SEÇİM TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

TAKİP ET

Denizli'nin Baklan ilçesinde Cumhur ve Millet İttifakı arasında yaşanan olaylarda birçok kişi darp edilip, bir kişi ise bıçaklanarak yaralandı.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerden bu yana gerginliğin dinmediği Baklan’da olaylar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz cuma günü ittifaklar arasında çıkan sözlü tartışma yerini arbedeye bıraktı. Arbede sırasında birçok kişinin yaralandığı öğrenildi.

BİR KİŞİ BIÇAKLANDI
Bugün ise Baklan’ın Dağal Mahallesi’nde bir kıraathanede karşı karşıya gelerek gerginlik yaşayan taraflar arasında yeniden sözlü tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya döndü. Bu sırada Millet İttifakı’nın CHPli üyesi Murat G. ise bıçaklanarak yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Bıçaklanan Murat G., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Bölgede dinmeyen gerginlikler nedeni ile geniş güvenlik önlemleri alındı. Aynahaber.net olarak sizlere bu bilgileri yazarken, Baklan ilçesinde yeniden arbede çıktığı bilgisi elimize ulaştı. (aynahaber.net)