ŞEHİT OSMAN KAVCAR ÖĞRENCİ YURDU KAYITLARA HAZIR

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları'nın Üniversite gençliğine hizmeti sürüyor. Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ)  öğrenim gören   Öğrenciler için açılan yurt binası hizmete hazır.

PAÜ’ye 200 metre uzaklıktaki Şehit Osman Kavcar  yurt binası Kınıklı mahallesinin en önemli yerinde bulunuyor. Bu nedenle   yurt büyük ilgi görüyor.  Yurda ise öğrencilerin kabulü başladı.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, “Modern yatakhane, yemekhane, internet ortamı ve mescidin yer aldığı yurdumuzda  40 erkek  yükseköğretim öğrencisi kalabilecek. Öğrencilerimizin kayıtları başlamıştır.

 

Öğrencilerimiz burada çok iyi şartlarda kalacaklar. Yurdumuz 40 kişilik son derece modern bir yurt. Her yönüyle öğrenci arkadaşlarımıza rahat ve huzurlu bir alan sağlıyoruz.Bu yurdu kardeşlerimizin hizmetine sunmaktan dolayı gerçekten çok mutluyuz. Yurdumuzda  üniversiteli arkadaşlarımıza destek oluyoruz” dedi.

 

Özgür, ayrıca yurtta kalmak isteyenlerin kayıtlarını ve daha geniş bilgiye 0 533 302 01 08 nolu telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi. MESUT GÜLER

 

Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak