SELA, DUA, TEKBİR VE SALEVATLARLA RAHATSIZLIK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

TAKİP ET

Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli Şube Başkanı Mehmet ÇOBAN, yatsı ezanı öncesinde okunan sela, dua, tekbir ve salavat okunmasını tüm camilerde yapılmasını sağlayan Diyanet İşleri Başkanlığı'na teşekkür etti.

Motivasyon için yapılan alkıştan, yatsı ezanı vaktinde yapılan duadan, tekbir ve salevattan  rahatsızlık duyanlara da asla kulak vermeyeceklerini ifade eden Mehmet ÇOBAN, “Meslektaşlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu, dini ve milli meselelerin yegane savunuculuğunu yaptığımızı, yapacağımızı hatırlatırız” dedi.

Çoban açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Yatsı ezanı öncesindeki Seladan, ezan sonrası yapılan dua, getirilen tekbir ve salevat uygulamasından dolayı Diyanet İşleri Başkanlığımız yetkililerine, bunu ifa eden değerli meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç bilir, görevlerinde üstün başarılar dileriz.

Yüce Türk Milleti olarak Covit-19 salgını sebebiyle zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde birliğe, beraberliğe , dayanışma, kaynaşma ve yardımlaşmaya çok ihtiyacımız var.

Bunun yanında moral, motivasyon için alkışa güzel sözlere ve bu sıkıntıdan bir an önce sağ salimen kurtulmamız için kainatın yegane sahibi Cenab-ı Allah'a münacaat, dua etmemiz gerekmektedir. İşte dua , tekbir ve salevatlarda bu manada yapılmaktadır. Dua yapıyoruz. Mevlidi Şerif okumuyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı ve din görevlileri dua ile mevlidi şerifi ayırt edecek kapasiteye çok fazlasıyla sahiptir, ehildir. Görevini bilir, onu layıkıyla zamanında ifa eder. Yüce mevlam dualarımızı kabul etsin. Cenab-I Allah ölmüşlerimize rahmet, hastalarımıza şifa versin.

Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu süreçte görev ifa edenlerin ALAYINA mevlam güç kuvvet versin. Mevlam devletimize zeval vermesin. Milletimizin birliği, dirliği, istiklal ve istikbali, bekası daim olsun.
Motivasyon için yapılan alkıştan, yatsı ezanı vaktinde yapılan duadan, tekbir ve salevattan asla rahatsızlık duymayacağız. Bu güzel uygulamadan rahatızlık duyanlara da asla kulak asmayacağız. Doğruları, güzel olanları yapmaya devam edeceğiz. Rahatsız olanları rahatsız etmeye devam edeceğiz.

Sorumlu sendika Türk Diyanet Vakıf-Sen'in birer neferi, bir ırgatı olarak her şartta, her zaman teşkilatımızın, teşkilat mensubu meslektaşlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu, dini ve milli meselelerin yegane savunuculuğunu yaptığımızı, yapacağımızı hatırlatır, saygı ve sevgilerimi sunarım.”
 

türk diyanet vakıf-sen denizli Şube başkanı mehmet Çoban denizli muhabir denizli denizlimuhabir