Sendika başkanından belediye başkanlarına çağrı!

TAKİP ET

Türk Yerel Hizmet Sen Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı, Kovid-19 virüsü sebebiyle çalışanların hastalanmaması için Belediye başkanlarına, belediyelerin 'Esnek çalışma sürecine' geçmesi çağrısında bulundu.

Türk Yerel Hizmet Sen Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı, bütün kamu kurum ve kuruluşlarının esnek çalışma sistemine geçmesine rağmen, Belediyelerin bu konuda sessiz kaldığına dikkat çekerek, virüsün yayılmaması ve belediye çalışanlarının virüse yakalanmasını önlemek için belediyelerin de Esnek çalışma sistemine geçmeleri gerektiğini belirtti.

Sosyal Medya hesabında konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Başkan Ergun Kırlı, paylaşımında; “Pandemi nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında covit 19 hastalığına yakalanan kamu çalışanları çoğalmaktadır. Resmi dairelerin çoğu esnek çalışmaya geçmiş durumdadır. Ancak belediyelerimizde esnek çalışmaya çoğu yerde geçilmemiş olup, hastalığa yakalanan kamu çalışanları her gün çoğalmaktadır. Bu nedenle Belediyelerimizde bir an önce esnek çalışmaya geçilmelidir. Belediye Başkanlarımızın bu konuda duyarlı olacağını biliyor ve temenni ediyoruz.” Diyerek, yetkilileri uyardı. 

 

denizli türk yerel hizmet sen başkanı ergun kırlı kovid-19 pandemi denizlimuhabir muhabir denizli haberleri