ŞENİZ SÜZEK DOĞAN, SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

TAKİP ET

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, Akkonak Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ,CHP Milletvekili Teoman Sancar ve birçok partilinin ve siyasinin katıldığı açılışta, Süzek’e yoğun destek oluşu gözlerden kaçmadı.

Siyasete uzak olmadığını belirten ve açılışta duygu ve düşüncelerini dile getiren,  CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, “Babam Uşak’ta 3 dönem 15 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptı. CHP’nin Gençlik Kollarında yıllarca görev aldım. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım. Koordinasyon merkezimizin açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duydum. Sizlerin ve partimin desteği ile Merkezefendi Belediye Başkanlığını kazanacağız.  “Sahalardayız, çalışıyoruz ve güzel tepkiler alıyoruz. İnşallah 31 Mart gecesi hep birlikte güzel sonuçlar alacağız” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca ve Milletvekili Sancar, Ali Marım, Şeniz Süzek Doğan ile birlikte koordinasyon merkezinin açılış kurdelasını kestiler.